071-۳۶۳۴۰۶۵۶

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی

 

کیس های زیادی نظیر عقدیتی، سیاسی، اجتماعی، مذهبی و امنیتی برای مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی وجود دارد و با توجه به اینکه مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی یکی از سخت ترین راه های مهاجرت به آمریکا می باشد باید قبل از اقدام به هر کاری تمام اسناد و مدارک لازم جهت اثبات دشوار بودن شرایط زندگی و عدم وجود امنیت مالی و جانی در کشور متبوع خود را جمع آوری کنید. پس از مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی و ورود به خاک آمریکا ازطریق قانونی یا غیر قانونی 12 ماه فرصت دارید تا جهت ارائه کیس پناهندگی اقدام نمایید.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی - کیس های مختلف پناهندگی در آمریکا

روش های مختلفی مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی وجود دارد که در ذیل به تشریح هریک از این راه ها می پردازیم.لازم  به ذکر است سخت ترینان پناهندگی اجتماعی می تواندباشد.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی - پناهندگی مذهبی

افرادی که پیروان ادیان مسیحیت، یهودی و بهایی هستند و یا تمایل دارند که دین خود را تغییر دهند و درصورت انجام این کار خطر جانی و مالی آنها را تهدید خواهد کرد می توانند با ارائه کیس پناهندگی مذهبی جهت مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی اقدام کنند. که البته این روش مجازات سختی هم ممکن استدر پی داشته باشد.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی - پناهندگی سیاسی

افرادی که اعتقادات سیاسی خلاف نظام حاکم در کشور متبوع خود را دارند و بیم آن می رود که توسط دولت حاکم مورد آزار و اذیت قرار گیرند نیز می توانند با ارئه درخواست پناهندگی سیاسی برای مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی اقدام کنند.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی - پناهندگی امنیتی

ارائه این گزینه جهت مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی از سوی اتباع ایرانی از آن جهت که کشور ایران را هیچگونه خطر امنیتی تهدید نمی کند مردود و غیر قابل پذیرش خواهد بود.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی - پناهندگی ملیتی ونژادی

افرادی که به دلیل تفاوت ملیت و نژاد در کشور خود مورد خشونت و آزار و اذیت قرار می گیرند می توانند با ارائه کیس پناهندگی ملیتی و نژادی جهت مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی اقدام کنند.

 

شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی

یکی از سخت ترین کیس های پناهندگی مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی می باشد. زیرا در این روش فرد بدون وجود هیچگونه تهدید جانی یا مالی صرفا برای داشتن یک زندگی و کار بهتر پناهنده می شود. که ما در این مقاله سعی داریم بطور دقیق تر روند مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی را بررسی نماییم.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی - مراحل تحصیل پناهندگی

افرادی که از آسیب و آزار و اذیت در کشور خود به دلایل سیاسی، مذهبی، عقیدتی، امنیتی و اجتماعی می ترسند می توانند پس از ورود (قانونی یا غیر قانونی) به ایالات متحده نوعی حمایت قانونی موسوم به پناهندگی را جهت مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی درخواست کنند. شخص متقاضی مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی در ابتدا می بایست طی یک مصاحبه حضوری با ماموران اداره مهاجرت آمریکا مدارک خود مبنی بر عدم امکان بازگشت به کشور خود به دلیل وجود خطر مالی و جانی  را ارائه دهد. اگر پس از گذشت 5 ماه از ارائه در خواست پناهندگی وضعیت پرونده شما هنوز نامعلوم بود و هیچگونه جوابی دریافت نکردید می توانید برای دریافت اجازه کار اقدام نمایید اما پناهجویانی که درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی آنها رد شده نمی توانند به عنوان کارگر یا کارمند حتی بصورت داوطلبانه در آمریکا کنند مگر اینکه طبق بند 360 قانون مهاجرت به آنها اجازه کار داده شود. درصورتی که درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی شما تایید شد قانون مهاجرت ایالات متحده اجازه می دهد در ابتدا همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به کشور امریکا بیاورید و با گذشت 1 سال جهت اخذ گرین کارت آمریکا اقدام نمایید.

 

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی - تفاوت پناهجو و پناهنده

برای بررسی مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اجتماعی پناهجو کسی است که به دنبال حمایت بین المللی می باشد اما وضعیت وی در مورد ادعای پناهندگی هنوز مشخص نشده است. در مقابل پناهنده کسی است ک طبق کنوانسیون 1951 با ارئه یکی از کیس های پناهندگی به عنوان پناهنده شناخته شده است.

 

 

ابر کلمات کلیدی :

پناهندگی آمریکا از طریق ترکیه , شرایط پناهندگی آمریکا 2019 , پناهندگی آمریکا 2019 , بهترین ایالت آمریکا برای پناهندگی

 

 

تاریخ به روزرسانی 1402/3/2

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر